Ledige stillinger på Søgården

Lærer søges til STU

Vi søger 1 engageret lærer med lyst til at indgå i et tæt samarbejde om at undervise og udvikle rammer og metoder indenfor specialundervisning og behandlingsarbejde, hvilket vi har arbejdet med i 30 år.

Søgården er et STU - og skole/dagbehandlingstilbud, fordelt på tre afdelinger, der arbejder med at integrere undervisning, behandling og familiearbejde. Vi har ca. 30 elever i den skolepligtige alder samt 25 STU elever. Eleverne har behov for undervisning i et trygt og forudsigeligt miljø. Søgården har særdeles gode fysiske rammer med mulighed for mangeartede aktiviteter.

I STU afdelingen lægger vi vægt på at skabe et personligt udviklende studiemiljø for unge mennesker i aldersgruppen 16-25 år. Du skal kunne indgå i et tæt teamsamarbejde med lærere og pædagoger i et arbejdsfelt, hvor relations- og behandlingsarbejde er en integreret del af undervisningen. Vi søger en lærer, gerne med specialpædagogisk og behandlingsmæssig erfaring, der brænder for målgruppen. Du skal være sikker i skriftligt dokumentationsarbejde og have undervisningskompetence i et eller flere af de tre fag dansk, matematik og engelsk. Erfaring og interesse inden for det kreative felt er også relevant.

Der er personalesupervision af ekstern supervisor samt løbende personaletræning og udvikling. Vores arbejde indebærer tæt kontakt til elever og deres familier, og vi forventer, at du er rummelig, robust og fleksibel i tilgangen til eleverne.

Der findes mere information på vores hjemmeside www.soegaarden.dk

Ønskes yderligere oplysninger rettes der henvendelse til leder af Søgården Jørgen Jessen på mail jj@soegaarden.dk​ eller telefon 51357239, så vil vi kontakte dig.
​Skriftlig ansøgning sendes på mail til soegaarden@soegaarden.dk

Ansættelse pr. 1. april 2020 eller snarest derefter.​

Oplysninger

​FORENINGEN SØGAARDEN

Eksisteret siden 1989

CVR: 13120102

Telefon: 46 40 94 07

soegaarden@soegaarden.dk

Adresse

​Krogen 20

4330 Hvalsø

Find os

FORENINGEN SØGAARDEN
Krogen 20
4330 Hvalsø

Huset

Tølløsevej 38, 

4330 Hvalsø

Hyrdehuset 

Hornsherredetvej 314, 

4070 Kirke Hyllinge

Boafdelingen

Tølløsevej 13 og 38, 

4340 Tølløse